Vegan / vejetaryen tüketiciler HARIBO tüketebilir mi?

Ara, sor, oku, izle, paylaş. Doğru bilgiye ulaş.

Kategori: En Çok Merak Edilenler 17 Mayıs 2019

HARIBO Türkiye olarak, vegan / vejetaryen tüketicilerimize de uygun ürünler sunmaya özen gösteriyoruz. Bayramlık ürün çeşitlerimiz Fruitbons’ları vegan tüketicilerimiz, Jelly Beans ürünümüzü ise vejetaryen tüketicilerimiz gönül rahatlığıyla tüketebilir. Her iki ürünümüzün de özel sertifikası olup ürünlerimizde sığır jelatini vb. hayvansal hiçbir hammadde bulunmamaktadır.

Dosyalar

H.Furitbons-Vegan

H.Furitbons-Vegan

Görüntüle
H.Jelly Beans Vejetaryan Sertifikası

H.Jelly Beans Vejetaryan Sertifikası

Görüntüle