Haribo jelly bean başta olmak üzere ürünleriniz gluten içeriyor mu

Ara, sor, oku, izle, paylaş. Doğru bilgiye ulaş.

Soran: Ural Alıyev, Kategori: Tüketim 19 Temmuz 2019

Sevgili Ural Alıyev,

HARIBO Türkiye olarak ürünlerimiz buğday ve buğday türevi bir madde içermemektedir.

Ürünlerimizde herhangi bir alerjen madde bulunması durumunda ürün etiketinde bildirilmektedir.

Sevgilerimizle, HARIBO Türkiye