Vegan marshmellowunuz varmı

Ara, sor, oku, izle, paylaş. Doğru bilgiye ulaş.

Soran: İrem durmaz, Kategori: Tüketim 13 Şubat 2021

Sevgili İrem Durmaz,

Öncelikle ilginiz için teşekkür ederiz. HARIBO Chamallows ürünümüz vegan ürünlerimiz arasında yer almamaktadır. Ancak bayramlık ürünümüz Fruitbons vegan içerikli ürünümüz olarak, Jelly Beans ise vejetaryen ürünümüz olarak içerisinde sığır jelatini kullanılmadan üretilmektedir.

Vegan tüketicilerimizin beklentilerini dikkate alarak ürün portföyümüzü genişlettik ve yeni çıkan Veggy Mix’i de vegan ürün portföyümüzün arasına ekledik. Tüm bu ürünlerimizin özel sertifikaları bulunmaktadır, gönül rahatlığıyla tüketebilirsiniz.

Sevgilerimizle, HARIBO Türkiye