Bir doğumgünü için çocuklara haribo alacağım. Kabuklulara alerjisi olanlara (fındık, fıstık, badem vb) hangi ürünlerinizi alabilirim?

Ara, sor, oku, izle, paylaş. Doğru bilgiye ulaş.

Soran: Eda Manav, Kategori: Üretim 18 Temmuz 2020

Sevgili Eda Manav,

Öncelikle ilginiz için teşekkür ederiz.

HARIBO Türkiye olarak ürettiğimiz ürünlerimizde kabuklu yemiş (fındık, fıstık, badem vb) kullanmamaktayız. Bununla birlikte, üretim için kullanılan hammaddelerimizin üretim alanları etki alanımız dışında olması sebebiyle, istisnai durumları göz önünde bulundurarak siz değerli tüketicilerimizi bilgilendirmek amacıyla ambalajlarımıza “iz miktarda” ifadesini eklemekteyiz.

Ürünlerimizi sürekli olarak geliştirmekteyiz, bu nedenle tercih edeceğiniz ürünümüze bağlı olarak içerik değişiklikleri olabilmektedir. Ambalajlarımızın arkasında bulunan içerik bilgilerini her zaman kontrol etmenizi tavsiye ederiz. Etiketlenmesi gereken alerjenler, içerik listesinde koyu renkle vurgulanmaktadır. Ürünlerimizde herhangi bir alerjen madde bulunması durumunda da ürün etiketinde bildirilmektedir.

Sevgilerimizle,

HARIBO Türkiye