Haribo olarak gluten.icermeyen çeşitleriniz var mi

Ara, sor, oku, izle, paylaş. Doğru bilgiye ulaş.

Soran: Ufuk Bilgetekin, Kategori: Üretim 1 Şubat 2021

Sevgili Ufuk Bilgetekin,

HARIBO Türkiye olarak ürünlerimiz buğday ve buğday türevi bir madde içermemektedir. Bununla birlikte  üretim için kullanılan hammaddelerin üretim prosesleri etki alanımız dışında olduğu için, istisnai olarak buğday içeren ürünlerle temas etmiş olabilirler.

Bu nedenle ürün ambalajlarımıza tüketicilerimizi bilgilendirmek amacıyla “iz miktarda” bilgisini eklemekteyiz. Ürünleri tüketmeden önce, ambalajlarındaki bileşen listelerini her zaman kontrol etmenizi öneririz. Etiketlenmesi gereken alerjenler, içerik listesinde koyu renkle vurgulanmıştır.

Ürünlerimizde herhangi bir alerjen madde bulunması durumunda ürün etiketinde bildirilmektedir.

Sevgilerimizle, HARIBO Türkiye