Haribolarda gluten var mı

Ara, sor, oku, izle, paylaş. Doğru bilgiye ulaş.

Soran: Burcu acar, Kategori: Üretim 28 Ağustos 2019

Sevgili Burcu Acar,

HARIBO Türkiye olarak ürünlerimiz buğday ve buğday türevi bir madde içermemektedir.

Ürünlerimizde herhangi bir alerjen madde bulunması durumunda ürün etiketinde bildirilmektedir.

Sevgilerimizle, HARIBO Türkiye