Jelly beans üzerinde vegan işaret olup içeriği vegan olmaması vejeteryan olması ve dikkat etmeden yiyen vegan birinin mağdur olması

Ara, sor, oku, izle, paylaş. Doğru bilgiye ulaş.

Soran: Ayça, Kategori: Üretim 4 Aralık 2020

Sevgili Ayça,

Jelly Beans ürünümüz vejetaryen olup içerisinde sığır jelatini kullanılmadan üretilmektedir. Ürün paketinin ön yüzünde Vejetaryen logosu bulunmaktadır.  Veggy Mix ürünümüz ise vegandır, European Vegetarian Union tarafından Vegan sertifikası bulunmaktadır ve paketinde Vegan logosu yer almaktadır.  

Sevgilerimizle,

HARIBO Türkiye