merhaba ben harıboların içinde hiç bir şekilde buğday türü bir şey varmı diye sorucaktım buğdaya alerjim olduğundan çoğu tatlı türünü yiyemiyorum haribolarda varmı

Ara, sor, oku, izle, paylaş. Doğru bilgiye ulaş.

Soran: DEFNE KÖSE, Kategori: Üretim 23 Ağustos 2021

Sevgili Defne Köse,

HARIBO Türkiye olarak ürünlerimiz buğday ve buğday türevi bir madde içermemektedir.

Bununla birlikte üretim için kullanılan hammaddelerin üretim prosesleri etki alanımız dışında olduğu için, istisnai olarak buğday içeren ürünlerle temas etmiş olabilirler.

Bu nedenle ürün ambalajlarımıza tüketicilerimizi bilgilendirmek amacıyla “iz miktarda” bilgisini eklemekteyiz. Ürünleri tüketmeden önce, ambalajlarındaki bileşen listelerini her zaman kontrol etmenizi öneririz. Etiketlenmesi gereken alerjenler, içerik listesinde koyu renkle vurgulanmıştır.

Ürünlerimizde herhangi bir alerjen madde bulunması durumunda ürün etiketinde bildirilmektedir.

Sevgilerimizle,

HARIBO Türkiye