Meyankökü şekerlerinizde gluten var mı?

Ara, sor, oku, izle, paylaş. Doğru bilgiye ulaş.

Soran: Ebru mugaloglu, Kategori: Üretim 25 Ağustos 2020

Sevgili Ebru Mugalaoğlu,

HARIBO Türkiye olarak ürünlerimiz buğday ve buğday türevi bir madde içermemektedir.

Bununla birlikte  üretim için kullanılan hammaddelerin üretim prosesleri etki alanımız dışında olduğu için, istisnai olarak buğday içeren ürünlerle temas etmiş olabilirler.

Bu nedenle ürün ambalajlarımıza tüketicilerimizi bilgilendirmek amacıyla “iz miktarda” bilgisini eklemekteyiz. Ürünleri tüketmeden önce, ambalajlarındaki bileşen listelerini her zaman kontrol etmenizi öneririz. Etiketlenmesi gereken alerjenler, içerik listesinde koyu renkle vurgulanmıştır.

Ürünlerimizde herhangi bir alerjen madde bulunması durumunda ürün etiketinde bildirilmektedir.

Sevgilerimizle,

HARIBO Türkiye